Even voorstellen

 
In een prachtige weidse omgeving midden in het boerenland, op de rand van Twente en Salland, is Eschrand Autizorg gevestigd.

In de afgelopen 10 jaar hebben wij ons ontwikkeld tot een professionele zorgaanbieder die in het buitengebied van Daarle (gemeente Hellendoorn) met een onderscheidend zorgaanbod deelnemers met autisme begeleid en hun zorg op maat biedt.

Sinds 2006 runnen wij, Henriet en Henk Jan van Lenthe samen met het personeel Eschrand Autizorg.

Begonnen als zelfstandige ondernemers, sinds 2015 met de veranderingen in zorg, nu ook als zorgaanbieder in opdracht voor gemeentes werkzaam.

Eschrand Autizorg heeft een raamcontract met 14 Twentse Gemeenten voor WMO/ AWBZ functies.

Henriet heeft als opleiding: MDGO-VZ , boekhouding, een BHV certificaat, heeft kennis en ervaring met en over autisme, heeft allerlei cursussen en scholingen gevolgd op het gebied van autisme, regelgeving rondom de persoonsgebonden budgetten en vele andere.

Henk-Jan heeft als opleiding: MAS ( agrarische )opleiding, heeft kennis en ervaring met en over autisme, heeft een BHV certificaat. Ook hij heeft daarnaast allerlei cursussen en bijscholingen gevolgd op zowel het gebied van autisme als op het agrarische vlak.

Doordat wij zelf twee kinderen hebben met autisme(ASS), ervaring van uit de zorg en kennis van het agrarische vak bezitten weten wij als geen ander wat onze deelnemers nodig hebben, wat deze omgeving kan doen met deze doelgroep en welke mogelijkheden dit kan bieden. Dit hebben we in afgelopen jaren kunnen en mogen bewijzen.

Het personeel dat met ons deze zorg & begeleiding op een professionele wijze vormgeeft bestaat uit verschillende leeftijdscategorieŽn. Het opleidingsniveau is divers en varieert van, MBO-ers tot HBO-ers Enkele medewerkers hebben zelf (een) kind(eren) met ASS waardoor de begeleiding van de deelnemers en de professionaliteit van het team heel divers is, dit maakt dat wij samen van vele mogelijkheden door de diverse achtergronden gebruik kunnen maken en vele mogelijkheden kunnen bieden. Naast het team is er 3 halve dagen een vaste boekhouder die ervoor zorgt dat alles financieel volgens de geldende wettelijke regels verloopt.
 
Even voorstellen
Doelstelling
Locatie
Plattegrond
 
Begeleiding
Bekostiging
 
Agenda
Nieuws
 
Contactgegevens
Routekaart
Links
Eschrand autizorg
Esweg 29
7688 RA Daarle [OV]
Tel.: 0546-698444
info@eschrand.nl